Search

Partioviikko 2019 ja sen tapahtumat

AIKUISREKRYTOINTI PARTIOVIIKOLLA

Jotta voimme ottaa partioon mukaan uusia lapsia ja nuoria, tarvitsemme toimintaan myös uusia aikuisia. Tämän vuoksi partioviikolla 2019 järjestetään valtakunnallinen aikuisrekrykampanja. Kampanjaa on toteutettu muun muassa jakamalla kahvia ohikulkijoille ympäri maan. Pitkin Suomea on myös ollut paljon muuta kaikille aikuisille avointa partiotekemistä, kuten barbeque-iltaa Järvenpäässä ja kaupunkisuunnistusta Tampereella. Erityisesti kampanjan tarkoituksena on ollut levittää faktaa jota moni ei tiedä: aikuisenakin voi liittyä partioon!

Suomen Partiolaiset/Atte Kesti

LIPPUKUNTAMME TAPAHTUMAT

Yrjönpäivän juhla 28.4 Sudenkololla:

Lippukuntamme järjestää sunnuntaina Yrjönpäivän juhlan, jonka tarkoituksena on koota lippukunta viettämään mukavaa partiopäivää, sekä kiittää Kakstahti 2019 -talkoolaisia kahvituksella ja hernekeitolla. Syömisen ja kahvittelun lisäksi ohjelmaa on niin perhepartiolaisille kuin koko lippukunnalle. Perhepartiolle, sudenpennuille ja seikkailjoille on luvassa leikkimielistä rastirataa kolon ympäristössä. Lopuksi jaetaan ansio- ja taitomerkkejä osoituksena hyvästä partiotyöstä eri osa-alueilla sekä huivitetaan uudet partiolaiset.


TAPAHTUMAN AIKATAULUA:

Klo. 14-16 Toiminnalliset ohjelmat

Klo. 16-17 Hernekeittoa ja kahvitusta

Klo 17-18 Huivitus + ansio- ja taitomerkkien jako sekä lyhyt tiedotus

Lämpimästi tervetuloa!


Pohjan Tytöt ja Sissit kehoittaa jokaista partiolaista partioviikolla pistämään partiohuivin kaulaan niin töissä kuin koulussa.

Hyvää partioviikkoa!

52 views0 comments

Recent Posts

See All